Kleur:: Transparant

Showing all 2 results

 • De Bye Bra tepelbedekkers verhullen de zichtbaarheid van uw tepels in jurken, T-shirts, sportkleding en zelfs badpakken.

  De Zelfklevende zijden tepelbedekkers zijn een goede oplossing om priemende tepels te voorkomen. De tepelbedekkers laten zich eenvoudig op de borsten aanbrengen. Er zitten 8 tepelbedekkers in een verpakking. De tepelbeschermers zijn onzichtbaar onder bikini, jurk, t-shirt of galakleding.

  Siliconen of Zijden tepelbedekkers?

  Op onze website heeft u keuze tussen siliconen tepelbedekkers alsook zijde tepelbedekkers. Beide werken geweldig, maar we raden toch de siliconen tepelbedekkers aan indien u veel gaat bewegen en mogelijk zweten. De siliconen tepelbedekkers zijn prettiger indien u een wat grotere areola of tepel heeft dan gemiddeld. De randjes van de zijden siliconen tepelbedekkers kunnen de vorm van een dunne doorzichtige jurk minitieus beinvloeden, waar de siliconen tepelbedekkers meer met de huid mee gevormd zijn en minder zichtbaar is. Wel kan kan de siliconen tepelbedekker meer zichtbaar zijn indien u een cup A heeft. In dat geval raden we een zijden tepelbedekker aan.

  Meer info!
 • Transparant gymtasje/rugtasje/rugzakje/zwemtasje met zwart koord, geschikt voor kinderen en volwassenen. Afmeting: ca. 33 x 45 cm. Inhoud: ca. 11 liter. Materiaal: waterafstotend thermoplastic polyurethane (tpu). Doorzichtige rugtasjes voor o.a. festivals voor volwassenen.

  Meer info!