Top 10 Goedkoopste Online Kledingwinkels!

goedkoop kleren kopen onlineOnline kleding kopen is allereerst een leuke bezigheid, omdat de online kleding kopen goedkoper is, eenvoudig thuis kan worden afgeleverd, thuis kan worden gepast en eventueel weer retour kan worden gestuurd wanneer het niet goed past of het kledingstuk u niet goed staat. Helaas zijn niet alle online kledingwinkels even loyaal bij retourzendingen en daarom willen we u graag laten weten welke goedkope online kledingwinkels wel betrouwbaar zijn en hebben deze vermeld in de onderstaande top 10 goedkope online kledingwinkels lijst. Welke online kledingwinkels behoren nu eigenlijk echt tot de top 10 goedkoopste online kledingwinkels? Waar krijgt men echt waar voor zijn geld en zijn zaken goed geregeld zoals de retouren en klantenservice? Ook is de lijst samengesteld rekening houdend met de verzendkosten en het online assortiment  aan kleding? En niet geheel onbelangrijk: welke winkels leveren binnen 1 dag en mogelijk zelfs op zaterdag en zondag?

1. Bonprix Kleding

Bonprix.nl staat om meerdere redenen bovenaan in de Top 10 goedkoopste online kledingwinkels, te weten:

 • Goede kwaliteit kleding voor een lage prijs
 • Kleuren kloppen met de realiteit
 • Ook veel keuze voor grote maten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Bij retournering worden geen extra verzendkosten berekend
 • Retour pakket kan vanachter de pc worden geregeld en aan huis worden opgehaald
 • Verzending gaat via Post NL, die ook op zaterdag levert

Bonprix.nl is een allround kledingwinkel, welke een ruim assortiment biedt voor jong en oud. Ook schoenen en accessoires zijn verkrijgbaar. Er staan duidelijke beschrijvingen bij de artikelen en de site wordt continue vernieuwd qua aanbod. Naast kleding verkoopt Bonprix.nl ook woonaccessoires en -textiel.

2. Wehkamp Kleding

Wehkamp.nl is een verrassende online kledingwinkel, waar met de tijd wordt meegegaan. Bij deze winkel worden de laatste trends gevolgd en is men bemiddelaar voor C&A en Miss Etam. Deze webwinkel hanteert een eigen Sales pagina. Zoeken op de website van Wehkamp biedt verschillende filtermogelijkheden en er wordt alleen getoond wat daadwerkelijk in voorraad is.

Andere voordelen van Wehkamp.nl zijn:

 • Bestellen kan tot 23.00 uur ‘s avonds zodat u uw kleding de volgende dag al ontvangt
 • Retourneren is gratis
 • Er worden praktische zoeksuggesties geboden
 • Dankzij verkoop voor C&A en Miss Etam is er een groot assortiment beschikbaar online
 • Mogelijkheid tot achteraf (online) betalen
 • Verzending gaat via Post NL, die ook op zaterdag levert!

3. Zalando Kleding

Zalando.nl biedt zeer veel keuze in de laatste trends op modegebied. Een groot voordeel is dat klanten geen verzendkosten hoeven te betalen. De website biedt veel zoekfilters en toont suggesties, wanneer het betreffende kledingstuk is uitverkocht. Zalando.nl is er weliswaar alleen voor dames, maar ook voor grote maten kan men hier uitstekend terecht. Er geldt een constante uitverkoop in deze online kledingwinkel, met prijzen die daadwerkelijk verrassen. Zalando.nl draagt het waarborgkeurmerk van Thuiswinkels, waardoor betrouwbaarheid voorop staat.

4. Your Look For Less Kleding

Voor zowel goedkope dames- als herenmode kan men uitstekend terecht bij Your-look-for-less.nl Hierna volgen enkele voordelen van deze online kledingwinkel:

 • Er kan achteraf betaald worden
 • Retourneren kan na 14 dagen
 • Zeer aantrekkelijke prijzen, zowel op de gangbare pagina’s als de eigen Actie- en Superkoopjes-pagina’s
 • Ruim aanbod en diverse filtermogelijkheden voor het maken van de juiste keuze
 • Duidelijke omschrijvingen bij de artikelen en duidelijke maattabellen op de website
 • Ook (corrigerende) ondergoed mode, nachtkleding en kousen verkrijgbaar

5. Decathlon Kleding

Op het gebied van sport- en outdoorkleding voor zowel dames, heren als kinderen kan men voordelig terecht bij Decathlon.nl Naast een eigen uitverkoop pagina biedt deze online kledingwinkel uitstekende prijzen voor zowel kleding als accessoires. Men kan binnen 90 dagen nog retourneren en bij aankopen vanaf 70 euro worden geen verzendkosten gerekend. Levering van de bestelling vindt plaats door PostNL, waardoor het pakket ook op zaterdag thuis wordt bezorgd. De Decathlon webshop draagt een waarborgkeurmerk van de Thuiswinkels en dus staat ook hier de betrouwbaarheid voorop. Hier vindt men bekende merken voor sportartikelen, waaronder O’Neill, Adidas en Speedo. Ook op het gebied van grote maten is Decathlon een topper in prijs-kwaliteit verhouding.

6. Scapino Kleding

Bij Scapino.nl kan men terecht voor zowel vrijetijds- als sportkleding, voor heren, dames en kinderen van jong tot oud. Hier hanteert men lage prijzen en ook voor schoenen en sportaccessoires kan men bij deze goedkope kledingwinkel terecht. In sommige winkels is een filiaal van Aktiesport gevestigd, die samen met Scapino de meest voordelige artikelen in het assortiment heeft. Andere voordelen van winkelen bij online shop van Scapino zijn:

 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Zowel afhalen als retourneren van de bestelling in een filiaal is mogelijk
 • Naast constante voordeel een eigen Sales pagina op de website
 • Ruime keuze aan kleding, tot en met maat 46
 • Levering via PostNL, welke ook op zaterdag bezorgt
 • Retourneren kan binnen 14 dagen
 • Draagt, naast het waarborgkeurmerk van Thuiswinkels, het MVO-keurmerk ten aanzien van het explicite gebruik van namaakbont

7. Light In The Box Kleding

De allround online kledingwinkel van Lightinthebox.com verkoopt onder andere kleding en wel voor heel prima prijzen. De winkel is intussen internationaal bekend op het gebied van diverse soorten artikelen. Het internationale accent biedt ook voordelen bij het in voorraad zijn, de verschillende betaalmogelijkheden en de informatie betreffende onder andere de maattabellen. Het aanbod vernieuwt continue, alles gericht op de laatste trends en dat zijn er nogal wat, wanneer men het internationaal bekijkt! Zowel voor heren, dames als kinderen is het aanbod zeer ruim. Deze goedkope online kledingwinkel kent meerdere uitverkoop- en aanbiedingenpagina’s op de website.

8. Bristol Kleding

Net als de reguliere kledingwinkel van Bristol verkoopt de online shop goedkope kleding voor zowel dames, heren als kinderen. Diverse maten kleding zijn verkrijgbaar. Het is mogelijk om de bestelling thuis af te laten leveren, maar ook afhalen bij een van de filialen is mogelijk. Wanneer een artikel retour wordt gestuurd, worden zelfs eerder gemaakte verzendkosten verrekend. De Bristol online kleren winkel biedt naast vrije tijd- en gelegenheidskleding een ruime keuze in sportkleding. Hierin is de winkel intussen uitgebreid qua bekende merken. Voorbeelden hiervan zijn LeCoqSportif, Reebok, Rucanor en Nike.

9. Zeeman Kleding Shop

Over het algemeen winkelt men liever bij een filiaal van Zeeman zelf, omdat men de maten dan beter kan bepalen. Maar online shoppen bij Zeemanshop.com is tegenwoordig ook prima te doen. Voor de prijzen hoeft niemand het in elk geval te laten; qua aanbod is deze winkel inmiddels uitgegroeid tot een van de goedkopere trendvolgers. Bezorgen van de bestelling is zowel aan huis als bij een filiaal mogelijk. Deze online kledingwinkel draagt het waarborgkeurmerk van Thuiswinkels en geeft hiermee aan betrouwbaar te zijn. Het aanbod van Zeeman is ruim; naast vrijetijdskleding wordt ook sportkleding, onder- en nachtmode geboden.

10. Hema Kleding Online

Voor zowel dames, heren als kinderen kan men terecht bij de Hema.nl. Ook online is Hema actief en vernieuwt het aanbod volgens de laatste trends continue. De webwinkel van de Hema hanteert altijd aantrekkelijke prijzen voor de bezoeker van de webshop. Het assortiment is zeer uitgebreid; naast boven- en ondermode kleding verkoopt deze goedkope online kledingwinkel sportmode, zwangerschapskleding en beenmode. De webshop van de Hema draagt het waarborgkeurmerk van Thuiswinkels, de bestelling kan men afhalen bij een van de filialen en thuis bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. Retourneren kan binnen 30 dagen. Naast kleding kan men bij Hema.nl terecht voor speelgoed, woon- en tuinaccessoires en diverse eetwaar. Hema is dan ook niet voor niets een warenhuis.

Als bonus kunnen we nog een ere vermelding geven voor de zeer snel opgekomen keten Primark. Deze site bevat geen webshop maar je kunt wel online alle producten en prijzen bekijken. Om de kleren te kopen moet je dus wel naar de fysieke winkel gaan maar dan kun je veel geld besparen aan je kleding aankopen wanneer je ineens meerdere kledingstukken aanschaft. Wij wensen u veel goedkope kleding toe en veel plezier met uw aankopen!